Iconische Wishbone in nieuwe kleur Tobacco: limited edition

De iconische CH24 stoel - beter bekend als de “Wishbone Chair” - in nu tijdelijk uitgebracht in de unieke, nieuwe kleur tobacco, en dit exclusief voor de Belgische markt. Tussen Sept. 2019 en 31 Dec. 2019 in deze Limited Edition enkel verkrijgbaar in België via 18 geselecteerde en geautoriseerde Carl Hansen & Son partner-retailers (KLIK HIER): een Europese primeur.  Carl Hansen & Son en Victors ondersteunen graag hun geëngageerde partner-dealers, o.m via advertising in Feeling Wonen/ Gael Maison

Lees verder Icon

Iconische CH24 stoel in Tobacco gebeitste eik  Victors Design Agency
woensdag 25 september 2019

Deze nieuwe, donkerbruine kleur Tobacco gebeitst op eik werd gekozen en uitgewerkt in nauw overleg met - en akkoord van - de kinderen - erfgenamen van de Deense Modernist Hans J Wegner,... die de CH24 in 1949-1950 ontwierp. Deze stoel is sinds 1950, zonder onderbreking, in productie.  Er worden jaarlijks nog steeds meer dan 40.000 Wishbone stoelen geproduceerd... met als belangrijkste afzetmarkten de Scandinavische "thuis markt", de groeiende Aziatische markt (met een historische sterke positie in Japan, de Verenigde Staten en Europa.

De CH24 is één van de 5 Masterpieces van Hans J Wegner. Deze nieuwe kleur is een mooie aanvulling bij de diverse naturel eiken versies... qua kleur te situeren tussen notelaar en - de minder voorspelbare kleur - gerookte eik. 

De Belgische markt is voor veel bedrijven een goede “test markt” voor nieuwe producten en uitvoeringen, mede door enerzijds de compactheid van ons Europees centraal gelegen land, en anderzijds omwille van de mix van Germaanse en Romaanse cultuur. Ook Carl Hansen & Son “test” de Tobacco kleur in België...

Deze Limited Edition is vanaf Sept 2019 te koop aan de prijs van 745 Euro/ ex. + BTW. Eveneens met zwart papierkoord te verkijgen, prijs 819 Euro/ ex. + BTW.

Merk: Carl Hansen & Son
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Carl Hansen & Son in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics