EPIC by GamFratesi: hommage aan de Romeinse architectuur

De EPIC collectie van GUBI - een creatie van het Deens-Italiaans design duo GamFratesi - is geïnspireerd op de Romeinse architectuur. De naam verwijst naar epische gedichten uit de oudheid. Vormelijk combineert EPIC twee eenvoudige, geometrische vormen: een zeshoek en een cirkel. "Een hommage aan de klassieke architectuur",  aldus de ontwerpers.

 

De EPIC tafels in travertin (neutraal wit, warm rood en levendig grijs) worden in Italië gemaakt: de bakermat van architectuur in witte travertin. Iedere tafel is uniek in door zijn belijning, de levendige structuur en unieke patina. NIEUW zijn de EPIC tafels op centrale poot in STAAL met keuze uit 3 kleuren: midnight black, earthy red en misty grey.  Eveneens in Italië gemaakt door gespecialiseerde vaklui. 

Lees verder Icon

Gubi news 2021: Croissant collectie, Initial chair, Epic STAAL,...     Victors Design Agency
maandag 5 april 2021

Staal is een legering van ijzer en koolstof. De toevoeging van koolstof verzekert de sterkte, waardoor dit een zeer duurzaam materiaal is. Stalen platen worden gegalvaniseerd, gelakt en vervolgens, meermaals  handmatig behandeld zodat iedere tafel een unieke, onderscheidende patine krijgt. Zelf zijn we fan van de puurheid van dit manueel bewerkt materiaal. 

 

Door zijn tactiliteit en stevigheid zijn de EPIC stalen tafels perfect voor zowel residentiële- als project toepassingen. 

 

Vraag gerust méér info op van deze collectie: Kris 0473 360 233

 

Merk: Gubi
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Gubi in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics