Elegante COCO stoelen serie breidt uit...

De COCO Chair in de Gubi collection - een ontwerp van Studio OEO - is geïnspireerd op Bauhaus: een industrieel gefabriceerde stoel met een minimum aan gebruikte grondstof.  Een stoel met een post-industriële look, elegant én tegelijk karaktervol.  Typologisch kan je de COCO stoel omschrijven als eerder vrouwelijk en speels.

Lees verder Icon

Coco stoel in Sushi Resturant in Tivoli Gardens Copenhagen  Victors Design Agency
donderdag 1 maart 2018

Aanleiding voor de uitbreiding van het "COCO gamma" is de inrichting van één van de sushi restaurants in de historische Tivoli Gardens in Copenhagen. Naast de bekende COCO Dining Chair is er nu ook een versie mét armleuningen, een lage lounge chair en barstoelen.

Thomas Lykke (°1971) van OEO Studio is van opleiding mode ontwerper (Copenhagen en San Francisco), en werkte in de periode 2000-2003 als "Interior editor" bij Wallpaper* Magazine.  In 2003 zette hij zijn eigen design studio op en voor hem is de communicatie van en rond een product even belangrijk als het product zelf.  "OEO studio seeks to touch and inspire people on an emotional level, to create engaging design universes with a cosmopolitan outlook". 

De brede keuze van stoffen maakt COCO bijzonder interessant....  Je vindt de COCO chair reeks nu reeds in de nieuwe Gubi Prijslijst Februari 2017 versie 2.7

Merk: Gubi
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Gubi in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics