Art Deco inspiratie in nieuwe Gubi collectie, IOI...

Het succesvolle, Deens-Italiaanse design koppel GamFratesi ontwikkelde voor GUBI de IOI collectie (uitgesproken aaj - oo aaj): koffie tafels in grijze Emperador en witte Carrara marmer. En een leuke wandspiegel. 

Rode draad in de IOI collectie zijn het "staafje - massief messing bolletje - staafje"-motief. Deze hededaagse geometrische vormgeving is duidelijk geinspireerd op Art Deco.  

"De IOI koffie tafels en IOI wandspiegel zijn functioneel, maar zijn ook een hommage aan materiaal én detaillering in de vormgeving" aldus  Stine Gam (Dk) en Enrico Fratesi (It.) van GamFratesi. Zij wonnen de Elle Decoration International Design Award 2020 - Edida 2020- als Designer of the year

 

 

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
dinsdag 23 juni 2020

Het IOI motief is verkrijgbaar in twee combinaties: zwarte staafjes met brass bolletje OF verchroomd staafje met brass bolletje.  De IOI wandspiegel heeft een diameter van 80 cm. De ronde IOI koffietafels zijn er in de volgende maatvoeringen: diam. 50 cm (H 50 cm) - diam. 70 cm (H 40 cm) -   diam. 100 cm (H 35 cm) met keuze uit witte Carrara marmer of grijze Emperador marmer.  

Deze producten zijn (normaliter) op voorraad. En er zijn bijzondere "selling in condities" voor Gubi retailers: vraag er ons naar :>) 

Merk: Gubi
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Gubi in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics