Actie “STAY Lounge in sheepskin” verlengd...

Het STAY sofa programma in de GUBI collectie - een succesvolle creatie van het Deense duo Space Copenhagen -  is nu ook verkrijgbaar in 'gezellig' schapevel: "warm in de winter, koel in de zomer"... En dit tegen lanceringsvoorwaarden tot eind Feb. 2020 bij de Gubi partner-dealers. Goed om weten is dat de STAY in shapevel een veel prijsgunstiger alternatief is voor de Little Petra (&traditio) & Tired Man (By Lassen)

 

Er is keuze uit 4 kleuren van "sheepskin": moonlight (naturel) - off white - sahara of espresso - die je standaard kan krijgen op de STAY Lounge Chair Small en Large - op draaivoet of houten poten (eik of notelaar) - en de STAY sofa 190 cm L.  Andere STAY modellen op verzoek (prijsgroep 6).

Sheepskin is een natuurlijk materiaal -  weliswaar met kans op visueel kleur- en structuur verschil - doch ook een natuurlijke warmte geleider. Wol is ook een natuurlijke regulator die vochtigheid vermindert en borg staat voor een groot comfort. Het onderhoud is zeer eenvoudig. De schapevellen van GUBI komen uit Australië (Skandilock) en zijn van de hoogste kwaliteit op de markt...   

Contaceer Victors voor meer info...

 

STAY Sofa 190 cm L in natuurlijk materiaal sheepskin....   Victors Design Agency
zondag 5 januari 2020

Merk: Gubi
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Gubi in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics