13-03-19/ ICONIC EYES / international launch/ BMW/ Bavarian Museum Munchen

Op 13  Maart 2019 lanceert MOOOI internationaal het bijzondere toestel ICONIC EYES,... in het Bavarian National Museum Munchen.  Iconic Eyes is een ontwerp van Bernhard Dessecker, geïnspireerd op de koplampen van BMW. BMW addicts weten dat de koplampen van hun wagen herkenbaar zijn aan hun ovalen vorm, met iconische lenzen... At MOOOi we call it "iconic eyes". 

Elf toestellen worden opgenomen in de permanente collectie van het Bavarian National Museum in Munchen waar op 13 Maart (tijdens Munchen Creative Business Week) Dr. Frank Kammel - directeur van het museum - Marcel Wanders -  eigenaar van MOOOI - en de ontwerper Bernhard Dessecker zullen de aanwezigen toespreken op deze unieke lancering....  

 

 

 

Lees verder Icon

In collectie in 2 maten. Met solid LED en talrijke lenzen. Dimbaar  Victors Design Agency
vrijdag 15 februari 2019

Iconic Eyes is een adembenemend en glorieus toestel met een constellatie aan LED lampen en vele lenzen.  Gegoten in een ovalen vorm en refererend naar iconische ogen.  Het eerste ontwerp werd handgemaakt met verschillende BMW koplampen, als een project voor het Bavarian National Museum,  waar de Iconic Eyes nu ook internationaal gelanceerd wordt. Het is een klassiek ogend toestel met een grote, visuele licht impact. 

De ontwerper Bernhard Dessecker heeft meer dan dertig jaar beroepservaring in interieur architectuur én het ontwerpen - ook de onwikkeling - van verlichtingsarmaturen. Het is zijn eerste ontwerp dat opgenomen is in de MOOOI collectie. 

Praktische info: Iconic Eyes is beschikbaar in 2 maten: 85 cm en 161 cm. 85 cm: solid leds 2812 K en dimbaar. Prijs vanaf 7.306 Euro excl. BTW. Leveringstermijn circa 6 to 8 weken (vanaf 13-03-19)

Merk: MOOOI
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

MOOOI in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics