Scroll

Voor professionals & retailers

Onze agentuur is een topspeler op vlak van design. Binnenkort ook uw partner?

Victors verdeelt hedendaagse en vaak exclusieve designproducten Wij zoeken altijd nieuwe boeiende partnerships met professionals uit de sector. Geïnteresseerd? Laat iets weten!

Meer info?

Voor

Home markt
Home markt

Onze Belgische en Luxemburgse consumenten vinden de Victors-producten terug bij de betere interieur-, meubel-, en verlichtingzaak. Maar kunnen ook terecht in een aantal advieswinkels en 'concept stores', en op enkele gespecialiseerde online shops.

Wilt u weten waar u een specifiek product kunt zien? Of zoekt u gewoon meer info? Stuur ons een mailtje met uw contactgegevens – wij bezorgen u graag de gewenste informatie, en de coördinaten van uw dichtstbijzijnde dealer.

Projectmarkt
Projectmarkt

Ook in kantoren, hotels, horeca, bedrijfsgebouwen, kerken en andere gebouwen vindt u Victors-producten. Zo werken wij nauw samen met een netwerk van projectdealers en -specialisten. En informeren wij non-stop professionele doelgroepen als (interieur)architecten, facilitymanagers, en projectinrichters en -investeerders.

Hebt u als professional een specifieke vraag, of wilt u algemene info over collectievoorstellingen? Neem gerust contact op met ons. Ook via onze maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de interieur designwereld.

Onze methodes

  • advies
  • productinformatie
  • orderhandling
  • persoonlijke betrokkenheid
  • dienst na verkoop
  • projectondersteuning

Wij informeren en adviseren onze professionele klanten uitgebreid over de Victors-producten. In de vorm van technische, toepassings- en onderhoudsinformatie Zo streven wij naar een sterk en persoonlijk partnership. Verder zorgen wij onder meer voor up-to-date stalen, informeren wij (interieur)architecten, leveren we info en producten voor projecttesten, en communiceren we referenties.

Onze organisatie, met een hart voor design en zijn liefhebbers, is bezig met distributie, projectopbouw en -onderhoud. Ook dienst na verkoop, leveringsopvolging en klachtenopvolging nemen wij heel ernstig. Kortom, wij zijn een full service-bedrijf: dé schakel tussen de fabrikant en professionele afnemer. Onze toegevoegde waarde? Advies, enthousiasmering en service!

Missie en waarden

"Ik kan het beste niet kiezen, het beste kiest mij". Agentuurbedrijf Victors* is actief in de selectieve distributie van hedendaagse, tijdloze interieurproducten – in België als Luxemburg. Victors focust vooral op professionelen met een hart voor design, feeling voor goede smaak, en oog voor detail – kortom: ‘good taste professionals’ die beseffen dat mooie en goede producten het resultaat zijn van non-stop investeringen in productontwikkeling, vormgeving, materiaalstudie, enzovoort.

* Victors: afgeleid van het Latijnse victor (= (over)winnaar).
Tevens de tweede naam van oprichter Kris Pieters.

Victors werkt samen met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten en merken, die net als wij de ‘regels van hun hart’ volgen. Wij vormen het verlengstuk en tussenstation van deze bedrijven, en creëren een toegevoegde waarde op vlak van distributie en service.

Samen met de Victors-partners – retailers, (interieur)architecten, studiebureaus, facilityen projectmanagers, … – dragen we bij tot een geheel dat meer is dan de som van de delen: een mooiere en betere wereld. Een heel nabije wereld ook, want het gaat heel concreet over uw woon- en werksfeer….

Lavagraphics