Waarom is de Container serie van Moooi zo succesvol?

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
woensdag 25 oktober 2017

Er bestaat niet de minste twijfel over dat de CONTAINER collectie een belangrijke rol gespeeld heeft in de ontwikkeling van de MOOOI collectie. De Container tafel, een ontwerp van Marcel Wanders, heeft ondertussen de status van ‘tijdloze klassieker’ gekregen. Het is een versatiele tafel serie met eindeloze mogelijkheden en bijgevolg quasi in elke setting - interieur, kantoor, outdoor, publieke ruimtes - integreerbaar. In zijn vormgeving zijn zowel de Container tafel als Container stools discreet aanwezig, niet opdringerig. En hierdoor multi combineerbaar...

Zelf herinneren wij ons de Container tafel - ten tijde van de lancering - vooral als een outdoor tafel door de gebruikte materialen, met een HPL-top en polyeruthaan voet. Op vandaag zijn vooral de indoor versies succesvol, met een top in eik fineer, met keuze uit 6 eik afwerkingen en 25 RAL kleuren.

En er zijn tops in ‘linoak’ (een combinatie van hernieuwbare materialen in massieve eik en linoleum) in 6 eik afwerkingen en 3 lino kleuren. Daarnaast zijn er diverse voeten. Bodhi is de naam van het luxueus ‘jasje’ rond de voet, in massieve eik. De Container Stools maken het geheel compleet.

Ook in maatvoering zijn er talrijke opties, zowel rond als ovaal, rechthoekig als vierkant.

Samengevat: de Container collectie is succesvol door de eindeloze mogelijkheden voor iedere ruimte. En zijn niet opdringerige vormgeving.

Merk: MOOOI
Categorie: Inspiratie

Deel dit artikel:

Contacteer ons

MOOOI in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics