Verrassend Moooi met “Best Friends Forever” (BFF) en The Party

In Milaan (Salone del Mobile 2019) was het uitkijken naar MOOOI, die zijn presentatie in Zona Tortona inruilde voor een nieuwe locatie in de populaire Brera wijk. De modulaire BFF (Best Friends Forever) sofa en de luster versie van The Party lampen kregen meteen alle aandacht die ze verdienen. Net als de fel begeerde Meshmatics van Rick Tegelaar...En alles is nu reeds leverbaar.

Lees verder Icon

Diverse stoffen zijn mogelijk voor de modulaire BFF sofa, Moooi Victors Design Agency
zondag 12 mei 2019

Moooi stuurt zijn beleid positief bij, en stapt af van de main focus op Milaan (waar iedereen om aandacht smeekt). Zo worden er op meerdere momenten in het jaar - we noemen het More Moooi Moments (MMM) -  producten gelanceerd die ook meteen leverbaar zijn.  

Het modulaire zetel programma BFF is een ontwerp van Marcel Wanders, en oogt discreet en toch “present” door de grafische detaillering. Interieur journaliste Soetkin Bulcke selecteerde -  in DM.magazine - de BFF sofa voor haar droom interieur “want ideaal voor kleine woningen”. Prijs technisch situeert BFF zich aan de onderkant van het high end segment (of bovenkant van het middensegment). Er is een handige configurator  op de Moooi website.

De wandlampen The Party werden tijdens het Salone del Mobile in Milaan voorgesteld in luster versie. De 5 verschillende persoonlijkheden - The Mayor, Bert, Glenn, Ted en Coco - zijn verenigd (in de luster versie) en brengen elk hun eigen verhaal... Technische  info: toestel meet 120 x 28 cm. Dimbaar. Langs beide zijden van het toestel de 5 persoonlijkheden met Led licht, dus 10 in totaal. Power consumption: max 52 W. 2700 Kelvin. 770 lumen.

Op algemeen verzoek krijgt de veel gevraagde Meshmatics Chandelier - een ontwerp van Rick Tegelaar - er een kleinere versie bij. En dus zijn er nu 2 versies 90 cm - 58 cm) die er compleet identiek uitzien, met alleen verschil in maatvoering. 

Wens je een presentatie/ update van de collectie? Contacteer Victors tel. 09 282 09 21 - info@victors.be 

Merk: MOOOI
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

MOOOI in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics