Tijdelijk: iconische Wishbone chair in matte versie...

Omdat de CH24 - ook wel genoemd Wishbone chair - 70 jaar geleden (1950) ontworpen werd lanceert Carl Hansen & Son een special edition in MATTE gelakte versie (beuk) tegen de lancerings prijs van 556 Euro (460 Euro + BTW). Deze stoel is verkrijgbaar in de "soft" (matte) kleuren zwart, wit, grijs, rood en groen - en dit enkel via  geselecteerde partner-dealers (lijst hier) tot eind 2020. 

De iconische Wishbone Chair is Wegner's meest bekende stoel, ontworpen in 1949 en sinds 1950 zonder onderbreking in productie bij Carl Hansen & Son. In dezelfde periode ontwierp Wegner 5 van zijn meest succesvolle stoelen, zijn zogenaamde  "Masterpieces" (CH23, CH24, CH25, CH26) die geproduceerd en gecommercialiseerd worden door Carl Hansen & Son.     

Wegner zocht in de creaties van zijn stoelen de grenzen op van de technische mogelijkheden in houtverwerking, en dit binnen zijn maniakale obsessie voor optimaal zitcomfort. Deze Wegner stoelen zijn allemaal gemaakt in massief hout. Ze worden gekarakteriseerd door hun sculpturale expressie, en hun productie vereist uitmuntend vakmanschap.

 

 

 

 

Lees verder Icon

Iconische Wishbone stoel in matte uitvoering: tijdelijk aanbod tot eind 2020 Victors Design Agency
dinsdag 12 mei 2020

De aankoop van de CH24 stoelen is zoals de investering in vb. een luxe horloge: tijdloos, en het wordt doorgegeven van de ene generatie naar de volgende generatie: de stoelen blijven hun waarde behouden.

Merk: Carl Hansen & Son
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Carl Hansen & Son in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics