The Party met Moooi

Dat MOOOI bijzonder performant is in  "decoratieve verlichting" staat als een paal boven water.  MOOOI wordt in éénzelfde adem genoemd naast merken zoals Flos, Artemide, Foscarini... Dat is ook niet verwonderlijk want MOOOI is creatief verrassend en brengt verlichting met meerwaarde. Dit bevestigt het merk opnieuw met de serie "THE PARTY": een collectie wandlampen geïnspireerd op 5 sterke, boeiende persoonlijkheden...

 

Lees verder Icon

The Party wandlampen: met solide LED. Dimbaar. Leverbaar.  Victors Design Agency
zondag 27 januari 2019

Het ontwerp van de reeks The Party (2018) is van de jonge ontwerpers Kranen en Gille. Zij studeerden in 2014 af aan de Design Academy van Eindhoven, en werken sinds 2016 samen.  Hun "Von Trapp Dining Room project" - dat geïnspireerd is op de volkskunst van Tirol - werd in 2017 tijdens het Salone del Mobile getoond, en betekende meteen de doorbraak van dit creatief duo. Hun werk kreeg intussen visibiliteit in Design Miami en PAD London.

"The Party"- toestellen (5 versies: Bert, Glenn, The Mayor, Coco, Ted) zijn gemaakt in keramiek en aluminium. Technische info: 220-240 volt, solide LED bron, verbruik max 12 Watt, kleur temeratuur: 2700 Kelvin. CRI 85. 400 lumen. Dimbaar en leverbaar. Verkoopprijs 389 Euro excl BTW (of 471 Euro BTW inclusief)  

Tijdens het Salone del Mobile 2018 presenteerde MOOOI ook de "PLANT kandelaar" van dezelfde ontwerpers. Een creatie geïnspireerd op de natuurlijjke "architecturale" groei van planten... later dit jaar verwacht.

Victors presenteert je graag - op eenvoudig verzoek - een model van "The Party" 

Merk: MOOOI
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

MOOOI in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics