Omdat ruimte kostbaar is: flexibele SHIFT stoelen nieuw bij Moooi...

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
woensdag 29 april 2015

De SHIFT stoelen serie - die tijdens het Salone del Mobile 2015 in de collectie MOOOI gelanceerd werden - vinden hun bestaansreden in de waarden flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Immers zowel de Shift dining chair als de Shift lounge chair zijn beiden opvouwbaar, en dus praktisch interessant... 

De Zweedse ontwerper Jonas Forsman is al langer geboeid door objecten die als het ware bewegen en transformeren door zich aan te passen aan verschillende situaties. Gevouwen is de stoel handig voor verzending, transport en stockage. Ongevouwen ziet de stoel er afgerond en driedimensioneel uit. Dit laatste wordt in de hand gewerkt door de zachtgebreide rugleuning en zit, die opgeschuimd zijn, en voor uniek comfort zorgen.  

Zowel de Shift stoel als de Shift lounge brengen toegevoegde waarde in steeds kleinere woonomgevingen - zoals vb. een metropolitan appartement of villa - waar flexibel omgesprongen moet worden met ruimte. 

Praktisch: Zowel de vouwbare stoel als lounge stoel zijn verkrijgbaar in de kleuren: zacht rood - blauw grijs - warm oker. Voorzien van geschuimde zit en polyester geweven hoezen. Prijs stoel: 327 Euro + BTW - Prijs lounge: 575 Euro + BTW. Leverbaar vanaf Sept. 2015.

Samengevat: Shift zijn flexibele, cosmopolitische MOOOI stoelen mét pit en karakter. Nieuw.  

 

  

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics