Nieuw: STAY seated in sheepskin...

Goed nieuws: het STAY sofa programma in de GUBI collectie - een succesvolle creatie van het Deense duo Space Copenhagen -  is nu ook deels  verkrijgbaar in 'gezellig' schapevel. Er is keuze uit 4 kleuren van "sheepskin": moonlight (naturel) - off white - sahara of espresso - die je standaard kan krijgen op de STAY Lounge Chair Small en Large - op draaivoet of houten poten (eik of notelaar) - en de STAY sofa 190 cm L.  Andere STAY modellen op verzoek (prijsgroep 6).

Sheepskin is een natuurlijk materiaal -  weliswaar met kans op visueel kleur- en structuur verschil - doch ook een natuurlijke warmte geleider: in de winter lekker warm in de zomer cool fris. Wol is ook een natuurlijke regulator die vochtigheid vermindert en borg staat voor een groot comfort. Het onderhoud is zeer eenvoudig. De schapevellen van GUBI komen uit Australië (Skandilock) en zijn van de hoogste kwaliteit op de markt...   

Prijsgunstiger:

De Gubi STAY in schapevel (prijsgroep 6) is significant beter geprijsd dan de (minder mooie) Little Petra (&tradition) en de Tired Man (By Lassen) in schapevel.

Contaceer Victors voor meer info...

 

Stay Lounge op houten poten in naturel sheepskin: top comfort   Victors Design Agency
zondag 5 januari 2020

Merk: Gubi
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Gubi in uw volgend project

Katrien Bellemans - Sales staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 (0)479 24 28 69 of Mail Katrien

Katrien Bellemans Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics