MOOOI verrast alweer met de Meshmatics luster

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
maandag 11 december 2017

"Niets is wat het lijkt"....De Meshmatics luster in de MOOOI collectie toont niet zichtbaar wat er schuilgaat achter de verfijnde structuur.  Ontwerper Rick Tegelaar (° Rotterdam, 1986) is gefascineerd in ongebruikelijke materialen, nieuwe vormen én innovatie. Sinds zijn kindertijd is de ontwerper geïnteresseerd in mechanische processen en engineering, in combinatie met een delicaat gevoel voor esthetiek. Tegelaar groeide op met (technische) Lego, waarmee hij vaak prototypes maakte. 

De Meshmatics is een expressieve uiting van Tegelaar's passie.  MOOOI is dan ook verheugd dat deze luster leverbaar is, gezien de lancering pas in Milaan 2017 plaats vond.

Drie netwerken van dunne draden als drager van geïntegreerd LED resulteren in zeer poëtisch plafond licht met leuke schaduwen.... De foto's zeggen meer dan wat wij in taal kunnen vatten...

Technische info: Materiaal: gegalvanizeerd staal en messing - Maatvoering: diameter 90 cm, hoogte 80 cm - En verder: 220-240 Volt- 12 Watt - extern dimbaar - 2700 Kelvin  - 665 lumen - transparante kabel van 4 of 10 m lang -  verkoopprijs: 2.421 Euro + BTW - bekijk alvast de laatste prijslijst November 2017.

We kennen de 31-jarige Rick Tegelaar reeds van de Filigree vloerlamp in de MOOOI collectie. Jij ook?

 

 

Merk: MOOOI
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

MOOOI in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics