MOOOI verlicht de start van het licht seizoen...

"Kortere dagen en langere nachten" kondigen traditioneel de start van het "licht seizoen" aan. In het marktsegement van de hedendaagse, highend, decoratieve verlichting staat MOOOI steevast in de top 5 lijst van de meest innovatieve en bekende verlichtingsmerken.  MOOOI wordt in één adem genoemd naast de merken Flos, Artemide, Foscarini,... We lijsten de "toppers" in de MOOOI collectie graag op, en attenderen je op de 3 meest recente MOOOI verlichtingscreaties. ..

Van bij de lancering was de (NON)RANDOM collectie een schot in de roos. En nog steeds bijzonder succesvol. Net als de RAIMOND collectie - door zijn innovatief karakter - en de decoratieve HERACLEUM reeks.  Dit is meteen ook de top 3 in verlichting bij MOOOI.

 

Lees verder Icon

Meshmatics hanglamp nu ook in kleinere versie  Victors Design Agency
zaterdag 7 september 2019

In Milaan 2019 lanceerde MOOOI de tot de verbeelding sprekende PLANT Chandelier. Vormelijk capteert deze luster op een architecturale manier de grillige groei van een plant. En typisch MOOOI toestel: creatief innoverend. Design: Kranen/ Gille

Daarnaast lanceerde MOOOI in Milaan een luster versie van hun wandlampen THE PARTY. Vijf verschillende wandlampen - gemaakt in keramiek - karakteriseren elk een unieke, sterke persoonlijkheid. Tevens een creatie van Kranen/Gille.

MESHMATICS werd in 2018 succesvol gelanceerd en kreeg er in Milaan een kleinere versie bij. Designer Rick Tegelaar transformeerde eenvoudige kippendraad op een meesterlijke wijze tot een "designers masterpiece".

MOOOI verlichtingspartners kunnen intekenen op het "September aanbod": vraag er ons naar.

Merk: MOOOI
Categorie: Inspiratie

Deel dit artikel:

Contacteer ons

MOOOI in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics