MOOOI gaat selectief...

In het marktsegement van de hedendaagse, high end, decoratieve verlichting staat MOOOI steevast in de top 5 lijst van de meest innovatieve en bekende verlichtingsmerkenMOOOI wordt in één adem genoemd naast de merken Flos, Artemide, Foscarini,... Graag brengen we de MOOOI licht collectie onder je vernieuwde aandacht.  Immers, een bijsturing in de distributie politiek - méér omzet met minder partners - is in volle uitvoering... 

Historisch gezien is de NON(RANDOM) in aantallen nog steeds het meest verkochte toestel.  Maar qua omzet zijn de HERACLEUM en de RAIMUND nog steeds structureel belangrijk: dit is meteen ook de top 3 in MOOOI verlichting. Maar er is verandering op komst....  

 

 

 

Lees verder Icon

Heracleum hanglamp geïnspireerd op lichtgevende planten... Victors Design Agency
zondag 3 mei 2020

Een aantal toestellen nemen een hoge vlucht. Zoals de MESHMATICS die in 2018 succesvol gelanceerd en Milaan, en er in 2019 een kleinere versie bij kreeg. Designer Rick Tegelaar transformeerde eenvoudige "kippendraad" op een meesterlijke wijze tot een "designers masterpiece".

Ook de poëtische PERCH collectie kent veel bijval: we halen vogels - en bij uitbreiding de natuur - in huis... De PLANT CHANDELIER wordt gretig ingetekend in diverse projecten en huizen... Vormelijk capteert deze luster op een architecturale manier de grillige groei van een plant. En typisch MOOOI toestel: creatief innoverend. Design: Kranen/ Gille.

Dezelfde ontwerpers staan ook voor de creatie van THE PARTY. Vijf verschillende wandlampen - gemaakt in keramiek - karakteriseren elk een unieke, sterke persoonlijkheid.

By the way, de meeste MOOOI foto's vindt je op PINTEREST

In 2020 plande MOOOI diverse lanceringen in Milaan... zoals  de HUBBLE BUBBLE: we komen er graag binnenkort op terug... 

Merk: MOOOI

Deel dit artikel:

Contacteer ons

MOOOI in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics