MOOOI company news & collectie update...

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
zondag 1 februari 2015

MOOOI bevestigt alweer met een sublieme nieuwe catalogus: een collectie presentatie met leuke, inspirerende interieur foto's aangevuld met productinfo. Kortom: een écht "collector's book" dat bulkt van toegepaste interieur creativiteit: MOOOI schittert als creatief gedreven bedrijf...

Over het bedrijf MOOOI gesproken... De firma is terug in 100% volle eigendom van de stichters, zijnde de creatieve duizendpoot Marcel Wanders en de gepassioneerde ondernemer Casper Vissers.  Het Italiaanse bedrijf B&B Italia was gedurende 7 jaar  (van 2006 tot eind 2013) mede partner in MOOOI, waardoor het bedrijf een sterke groep kon realiseren. Moooi sloot 2014 af met een omzet van 24 miljoen Euro. Leuk om weten is dat 80% van de MOOOI producten in Europa gemaakt wordt (72% zelfs in Nederland!). 

Naast de nieuwe catalogus zijn er nu ook prijslijsten in de Nederlandstalige en Franse taal (naast de vertrouwde Engelstalige versie): MOOOI zet sterk in op (internationale) groei.  In België is MOOOI vooral bekend voor zijn decoratieve en innoverende verlichting,...waarbij - volgens ons - het bedrijf zich schaamteloos naast de grote Italiaanse verlichtingsmerken mag plaatsen. MOOOI brengt immers sterk vernieuwende producten... denken we maar aan de Heracleum (nr. 1 in verkoop verlichting), de Raimond, en nu ook de nieuwe Prop serie: creatief en technologisch grensverleggende producten.

Onder impuls van B&B Italia werd de focus van MOOOI de laatste jaren succesvol verlegd naar meubelen en het complete interieur.  Dat MOOOI voornamelijk bekend is met "iconische producten" zit de collectie verbreding niet in de weg, integendeel...  MOOOI appeleert aan een groeiend, design minnend en cultureel onderlegd publiek.... Herken jij je in dit profiel? Vraag meteen uw catalogus op: info@victors.be!   

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics