Mags Surface campagne schiet uit de startblokken...

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
dinsdag 21 februari 2017

Wellicht heb je het ook al gemerkt... de sociale media maken gretig melding van de "MAGS Surface campagne" waarbij tijdelijk -20% korting gegeven wordt. De actie loopt van 1 tot 20 Maart waarbij  consumenten de MAGS kunnen bestellen in Surface stof, tegen deze uitzonderlijke korting. Enkel bij de geselecteerde, deelnemende HAY partner stores

De MAGS - de naam refereert naar de dochter van Mette en Rolf Hay - is een populair sofa programma.  Mags is herkenbaar, eerlijk en eenvoudig design. En bovenal: comfortabel (ook al is dat persoonlijk) zeker met de bijhorende rugkussens. Het Mags programma biedt veel mogelijkheden qua maten en modellen. Er is keuze uit een breed, kwalitatief stoffen programma van Kvadrat.

Ook de prijszetting van de MAGS is correct.... Wellicht vraagt u zich nu af "waarom dan deze tijdelijke korting?" De redenen zijn dan ook: 1. We willen de stof Surface en het model MAGS meer markt visibiliteit geven 2. We willen de consument mee laten genieten van de scherpe prijzen die HAY onderhandelde met Kvadrat 3. We ondersteunen onze HAY verdelers (focus) met tijdelijke acties die een verkoop inmpuls geven.

Surface by HAY is een "private label stof" ontwikkeld vanuit de samenwerking van HAY met het bekende project stoffen bedrijf KvadratSurface by HAY (90 % nieuwe wol, 10% nylon) is enkel verkrijgbaar voor de HAY producten en is 100% project geschikt (100.000 Martindale).  Alle 18 Surface stofkleuren zijn gemaakt op basis van 3 of 4 verschillende kleuren. Van op afstand bekeken is er steeds één kleur dominant, terwijl je dichtbij de andere kleuren ontdekt. Kortom,... een veelzijdige stof. Voor de Mags campagne werden 8 kleuren geselecteerd voor de promotie.

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics