Lanceringsprijs voor de tijdloze Wishbone Chair in MATTE kleur: een opportuniteit...

De iconische Wishbone Chair werd 70 jaar geleden (1950) door Hans J Wegner ontworpen, en is - sinds die tijd - zonder onderbreking in productie bij Carl Hansen & Son.  Dit was voldoende aanleiding om in dit "feestjaar" een nieuwe versie te lanceren. In MAT gelakte (beuk) tegen de tijdelijke lanceringsprijs van 556 Euro (460 Euro + BTW). Nooit eerder was deze design klassieker zo goedkoop/ betaalbaar: een commerciële opportuniteit.

 

Deze CH24 is verkrijgbaar in de matte kleuren zwart, wit, grijs, rood en groen - en dit enkel via  geselecteerde partner-dealers (lijst hier) tot eind 2020.  Via advertising in o.m Feeling Wonen/ Gaël Maison en social media ondersteunen wij de deelnemende partner-dealers.

 

In de periode 1949-1950 ontwierp de meest bekende, Deense modernist Hans J Wegner vijf (5) van zijn meest succesvolle stoelen... zijn zogenaamde  "Masterpieces": de CH23, CH24, CH25 en CH26.  Wegner zocht in de creaties van zijn stoelen de grenzen op van de technische mogelijkheden in houtverwerking, en dit binnen zijn maniakale obsessie voor optimaal zitcomfort. Deze Wegner stoelen zijn allemaal gemaakt in massief hout. Ze worden gekarakteriseerd door hun sculpturale expressie, en hun productie vereist uitmuntend vakmanschap.

Exclusief te koop via geselecteerde partner-dealers tegen deze lanceringsprijs: vraag ernaar :)

 

 

 

 

 

Lees verder Icon

CH24 in matte versie gecombineerd met eik naturel   Victors Design Agency
vrijdag 26 juni 2020

De aankoop van de CH24 stoelen is zoals de investering in vb. een luxe horloge: tijdloos, en het wordt doorgegeven van de ene generatie naar de volgende generatie: de stoelen blijven hun waarde behouden.

Merk: Carl Hansen & Son
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Carl Hansen & Son in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics