Lancering van de Palissade outdoor collectie

Lees verder Icon

 Victors Design Agency
dinsdag 20 september 2016

De PALISSADE outdoor collectie is een creatie van de gebroeders Ronan en Erwan Bouroullec voor HAY, en kent een ongezien succes.  De ontwikkeling duurde 2 jaar. Palissade oogt licht maar is verrassend sterk. Klassiek in vorm en eenvoudig in opbouw.  

Het succes van Palissade is drieledig verklaarbaar...

Ten eerste: een sterk design dat uitblinkt in eenvoud en rechtlijnigheid. Comfortabel. Met een eigentijds kleuren palet: olijf groen, charcoal zwart en licht grijs.

Ten tweede: een uitstekende kwaliteit want gemaakt in electrolytisch gegalvaniseerd staal dat gepoederlakt wordt: voldoet aan de strengste "outdoor vereisten".

Ten derde: een uitmundende prijs-kwaliteit verhouding. Zo kost bijvoorbeeld de tafel van 160 cm lang 715 Euro BTW incl. en de dining chair 285 Euro BTW incl.  

Palissade bestaat uit 13 meubelen, stuk voor stuk opgebouwd binnen dezelfde geometriche principes. De meubelen zijn integreerbaar op het tuinterras, in zowel natuurlijke landschappen als stedelijke omgevingen. Maar ook in commerciële buiten omgevingen zoals cafés, bars en restaurants.

Palssade wordt nu selectief ingekocht voor 2017 door de geëngageerde HAY partner dealers (besteldeadline 20-10!) met Belgische lancering voorjaar 2017! 

Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics