Ingenieuze constructie van Tinkering voor MOOOI (nieuw)

Professionals die MOOOI zeggen, weten dat het merk een leidinggevende positie heeft in decoratieve, innovatieve high end verlichting.  TINKERING is het 4de toestel dat MOOOI in 2020 lanceert (eerder hadden we NR 2 Vloerlamp, Space tafellamp en Hubble Bubble hanglamp), waarmee MOOOI zijn prominente positie en ambitie bevestigt...


TINKERING is een creatie van Joost van Bleiswijk, die we al kennen van de Construction lamp in de MOOI collectie.  Tinkering is in zijn atelier ontstaan vanuit een lange zoektocht  naar ongebruikelijke manieren om licht te brengen... Joost spendeerde uren aan de compositie van ritmische licht installaties... die finaal uitmonden in de creatie van TINKERING: "expressie van verfijnd vakmanschap en creatieve luxe" 

 

Lees verder Icon

Expressie van verfijnd vakmanschap Victors Design Agency
maandag 6 juli 2020

Er zijn 2 TINKERING toestellen: versie 85 (cm lang: 1.999 Euro) en versie 140 (cm lang: 3.000 Euro).  Beiden aangedreven door Electrosandwich®-technologie, en gemaakt van gecoat roestvrij staal en messing.  Tinkering oogt hedendaags met veel gevoel voor detaillering.

Meer info? Vraag er ons naar...

 

Merk: MOOOI
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

MOOOI in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics