C-chair van Marcel Gascoin in nieuwe versies..

De Franse, na-oorlogse en invloedrijke designer Marcel Gascoin (1907-1986) komt terug tot leven in de GUBI- collectie. Gascoin was als Franse Modernist sterk bertrokken bij de heropbouw van Frankrijk met innovatieve en tegelijk pragmatisch-functionele meubelen.  Als tijdgenoot van Le Corbusier  - en docent van Pierre Paulin -  ontwikkelde hij minimalistische, democratische meubelen die industrieel gemaakt werden.  GUBI lanceert nu ook de bekende C-chair in nieuwe uitvoeringen. Alsook de de B-Tafel ("Bridge tafel") en de S-Tafel ("Shape tafel") van Gascoin (zie aparte rubriek).  De bekende C-chair vind je op vandaag al bij de betere GUBI retail partners, meestal in eik of notelaar met zit en rug in "French cane".  En daar komt nu een interessant vervolg bij ...

Lees verder Icon

nieuwe versies C-chair FSC gecertifieerd Victors Design Agency
dinsdag 7 juli 2020

De C-Chair combineert industriële precisie met manuele handarbeid. Deze compacte  en tegelijk robuuste  stoel (massief houten frame) werd door Gascoin in 1947 ontworpen. En het succes van de C-Chair wordt nu bestendigd door de lancering van de C-Chair in een fineer versie, een gestoffeerde versie en een versie met papierkoord.  En dit tegen een interessante, herziene en scherpere prijszetting. Zo kost bijvoorbeeld de fineer versie in eik 408 Euro + BTW. 

De nieuwe versie met papierkoord - de heruitgave van een originele versie - is bovendien ook projectgeschikt: goedgekeurd voor intensief gebruik binnen Europese normering (EN-level 2).

De  C-Chairs worden ecologisch geproduceerd met FSC-gelabelde eik, niet schadelijke lijmen, enz. De gestoffeerde versies maken personalisering van de stoel - in vb. een project - mogelijk. C-chair is in productie in eik, zwart gekleurde eik of notelaar.  En ze maken deel uit van het Gubi Fast Track Programma: snel leverbaar.  

Victors presenteert u graag de C-chair versies: vraag er ons naar

Merk: Gubi
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

Gubi in uw volgend project

Katrien Bellemans - Sales staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 (0)479 24 28 69 of Mail Katrien

Katrien Bellemans Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics