Bonanni verrast met Hana en Obon in Moooi collectie

De nieuwe HANA zetel in de MOOOi collectie is een ode aan zachte rondingen. Een creatie van de jonge, Italiaanse ontwerper Simone Bonanni (°1989) die - na zijn studies als industrieel designer meteen - aan de slag ging bij de studio van Marcel Wanders waar hij 3 jaar werkte (2012-2015), als projectleider en designer. Bij zijn terugkeer naar Milaan richtte hij zijn eigen studio op. Naast de HANA (ontwerp 2018, nu leverbaar) ontwierp hij ook voor MOOOI de OBON tafeltjes...

Lees verder Icon

Designer Simone Bonanni in  Victors Design Agency
maandag 28 oktober 2019

"When designing a new object, I believe the aesthetic of it should be a consequence of a deep understanding of its essence, function and meaning" zie Bonanni.  De HANA is bijzonder comfortabel, met zijn opties voor een beweegbare rugsteun en bijpassende poef. Hana oogt elegant door zijn zachte rondingen...

Zijn OBON tafeltjes  zijn geïnpsireerd op een eeuwenoud materiaal: terracotta. Deze collectie van 3 tafeltjes in geglazuurde terracotta zijn verkrijgbaar in de kleuren terracotta en - NIEUW - grijs.  Vanaf 512 Euro verkoop (excl. BTW) tot 766 Euro verkoop (BTW excl.)

Simone Bonnani is op vandaag druk met verschillende projecten voor geselecteerde internationale merken, met de nadruk op zowel product design als Limited Editions. Daarnaast heeft hij ook les/ lezingen aan het Instituto  Europeo di Design en IED Master in Milaan.  Als je het ons vraagt... een ontwerper om te volgen :)

Moooi Partner-Dealers kunnen de laatste prijslijst met updates (Oktober 2019) downloaden op de MOOOI site. Victors presenteert u graag een update van de MOOOI collectie.

 

Merk: MOOOI
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

MOOOI in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics