Alweer een nieuwe MOOOI lancering: GRAVITY Chandelier

Alweer een nieuwe verlichtingsarmatuur in de MOOOI collectie: de Gravity Chandelier van de hedendaagse, Britse ontwerper Paul Cocksedge. Gravity is een moderne luster, een herinterpretatie van de oude kroonluchters. Stijfheid wordt elasticiteit. Maar daarvoor moet je toch 's goed kijken….


De zwaartekracht bepaalt de vorm…


Op het eerste gezicht onthult de moderne GRAVITY LUSTER zijn flexibiliteit en doordachtheid niet…. Er is een tweede blik nodig om het mysterie te ontrafelen. Want met zijn flexibele armen bepaal je zelf de diameter van de kroonluchter en kies je waar het licht naartoe gaat. De hangende armen creëren immers natuurlijke rondingen gevormd door de zwaartekracht. Door met de armen te spelen tart men de zwaartekracht, terwijl het zwaartepunt niet verandert, veranderen de aanhechtingen van de zwaartekracht wel! 
De mooi gefacetteerde glazen kapjes zijn voorzien van een ultradunne ophangdraad: visueel is het alsof er rook uit het kapje komt.. een mooie verwijzing naar oude lusters  

 

USP's

 

De Gravity Chandelier bevestigt het creatieve DNA van MOOOI verlichting. Immers deze moderne kroonluchter past zich aan aan uw ruimte: je kan zelf je ophanging bepalen. MOOOI levert de symmetrische, standaard versie maar je bepaalt zelf de vorm: vrijheid in toepassing zorgt voor blijheid.

Met toepassingsmogelijkheid in zowel residentiële context als projecten zoals hotel, restaurant, kantoor, enz. En voorzien van de MOOOI Button als bewijs van authenticiteit, identificatie en duurzame verlengde garantie activatie.     


 

Lees verder Icon

Gravity Chandelier 7: een hommage aan de oude kroonluchters  Victors Design Agency
maandag 5 juli 2021

Technische info Gravity 5 - 7 

 

De Gravity Chandelier is er in twee maten: Gravity Chandelier 5 (1.496 Euro BTW incl.) en Gravity Chandelier 7 (1.796 Euro BTW incl).

Technische info: Materiaal: gefacetteerd glas met gepoedercoate stalen lichtunit, ultradunne ophangdraad en gevlochten platte kabel. Dali, Push en Smart dimmer. Led (solid, geïntegreerd). 50.0000 uren. 120-250V, 50/60Hz. Max 18W. 1025/ 1434 Lumen. Gewicht: 6 / 7 kg, diameter en diepte 127 cm. Hoogte 90 cm. Zwarte kabel Ral 9005. Canopy diam 19 cm.  H7 cm 

 

Meer info? Contacteer Victors 0473 36 02 33 kris@victors.be 
 

Merk: MOOOI
Categorie: Productlancering

Deel dit artikel:

Contacteer ons

MOOOI in uw volgend project

Kris Pieters - Zaakvoerder staat u hierin met plezier bij.
T. +32 (0)9 282 09 21, M. +32 473 36 02 33 of Mail Kris

Kris Pieters Victors Design Agency Copyright: Olivier Van Daele
Blijf op de hoogte

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

We sturen eens per maand een nieuwsbrief uit.

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics