Scroll

Collecties

Geïnteresseerd in de verdeling van Carl Hansen & Son, GUBI, HAY, Moooi of Pallucco?

Of het nu gaat om hedendaagse decoratieverlichting, topdesign voor indoor en outdoor of iconische meubelen. Wij geven uw collectie graag een exclusieve boost.

Laat ons iets weten

CARL HANSEN & SON is vooral bekend als producent van de iconische meubelen van Hans J. Wegner (1914-2007), de Deense designer/architect. Daarnaast focust het bedrijf op authentieke meubelreproducties van andere Deense designlegendes. Zoals Kaare Klint (1888-1954), Mogens Koch (1998-1993) en Ole Wanscher (1903-1985) – klinkende namen, én synoniem voor bijzondere, tijdloze en daarom nog altijd actuele producten. De ambitie van Carl Hansen & Son in een notendop?  Het Deense meubeldesign-erfgoed in stand houden.

Wordt u vertegenwoordiger van de alom geprezen CARL HANSEN & SON-producten?

De iconische meubelen van CARL HANSEN & SON binnenkort ook in uw portfolio? Dat kan! En Victors laat u graag weten hoe.

Laat ons iets weten

Bij de oprichting in 1967 bracht GUBI vooral kantoormeubelen op de markt. Vandaag is het vooral bekend voor de decoratieve, Engelse lampenserie Bestlite van Robert Dudley Best: aan Bauhaus schatplichtige heruitgaven van creaties uit 1930. Sinds de jaren 90 brengt Gubi verschillende designproducten. Zoals de Gubi chair, ofwel de eerste 3D-fineerstoel. Dit prijswinnende ontwerp is onder meer opgenomen in de permanente collectie van het New Yorkse MoMa.

De eclectische Gubi-collectie brengt "iconen van gisteren voor morgen", met creaties van internationale designers en architecten. Bijvoorbeeld de modernist Jacques Adnet (1900-1984), de Zweedse toparchitect Greta Grossman (1906-1999), Mathieu Matégot
(1910-2001), Barba Corsini (1916-2008) en Jens Quistgaard (1919-2008).

Binnenkort ook GUBI in uw assortiment?

De designproducten van GUBI zijn wereldvermaard. Bent u geïnteresseerd in de verdeling? Wij staan klaar voor een partnership.

Neem contact op met ons

De Nederlandse collectie MOOOI laat zich moeilijk in enkele woorden beschrijven. Ze is mooi én sprankelend én innoverend. Maar ook eclectisch én barok én bezield. Misschien vat de derde ‘o’ in ‘MOOOI’ het nog het best samen: een opvallende toevoeging aan iets moois. 

MOOOI, gestart in 2001, is een samenwerking tussen creatieve duizendpoot Marcel Wanders en marketinggedreven ondernemer Casper Vissers. Het resultaat? Een unieke en gevarieerde collectie, gerealiseerd door verschillende designers. Maar met niettemin een rode draad: design is a question of love …

Verdeelt u binnenkort het moois van MOOOI?

Al jarenlang heeft Victors als Belux-verdeler oog voor uniek interieurdesign. Sinds kort hebben wij ook de stijlvolle MOOOI-meubelen en –accessoires in ons gamma. Een absolute meerwaarde voor elke interieurprofessional of retailer!

Contacteer ons

Lavagraphics